STN EN 61439-4: 2013 (35 7107), Nízkonapäťové rozvádzače Časť 4 Osobitné požiadavky na staveniskové rozvádzače (ACS) - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61439-4: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 60439-4 z augusta 2005 v celom rozsahu. STN EN 60439-4 z augusta 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 20. 12. 2015
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy