STN EN 50193-1: 2013 (36 1061), Elektrické prietokové ohrievače vody Časť 1 Všeobecné požiadavky - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50193-1: 2013