STN EN 50193-1: 2013 (36 1061), Elektrické prietokové ohrievače vody Časť 1 Všeobecné požiadavky - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50193-1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 50193 z júna 2001 v celom rozsahu. STN EN 50193 z júna 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 5. 11. 2015
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 50193-1 z novembra 2017 v celom rozsahu. Používať sa môže do 23. 5. 2019
Keywords: normy