STN ISO 8586: 2013 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov. - Kerekréty, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 8586: 2012