STN ISO 8586: 2013 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov. - Kerekréty, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 8586: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 8586-2 z októbra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Kerekréty. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy