STN P ISO/TS 22002-3: 2013 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 3 Poľnohospodárstvo - Kerekréty, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22002-3: 2011