STN EN 13808: 2013 (64 7004), Asfalty a asfaltové spojivá. Súbor požiadaviek na špecifikáciu katiónaktívnych asfaltových emulzií. - Gillinger, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13808: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 13808 zo septembra 2005 a STN EN 14733 + A1 z apríla 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov, TK 94 Cestné staviteľstvo
Dátum účinnosti opravy normy: február 2014
Keywords: normy