STN EN ISO 2409: 2013 (67 3085), Náterové látky. Skúška mriežkovým rezom (ISO 2409: 2013). - Slabejová, Gabriela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2409: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 2409 z januára 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Slabejová. technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy