STN EN 13282-1: 2013 (72 2120), Hydraulické spojivá pre vozovky Časť 1 Rýchlotvrdnúce hydraulické spojivá pre vozovky. Zloženie, požiadavky a kritériá zhody - Zahradníková, Viera (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13282-1: 2013