STN EN 13282-1: 2013 (72 2120), Hydraulické spojivá pre vozovky Časť 1 Rýchlotvrdnúce hydraulické spojivá pre vozovky. Zloženie, požiadavky a kritériá zhody - Zahradníková, Viera; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13282-1: 2013
Táto norma nahrádza STN P ENV 13282 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viera Zahradníková. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Keywords: normy