STN EN 295-1: 2013 (72 5200), Kameninové potrubné systémy pre kanalizačné potrubia a stoky Časť 1 Požiadavky na rúry, tvarovky a spoje - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 295-1: 2013