STN EN 295-1: 2013 (72 5200), Kameninové potrubné systémy pre kanalizačné potrubia a stoky Časť 1 Požiadavky na rúry, tvarovky a spoje - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 295-1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 295-1 z júna 1997 v celom rozsahu. Spolu s STN EN 295-2, STN EN 295-4, STN EN 295-5, STN EN 295-6 a STN EN 295-7 z októbra 2013 nahrádza STN EN 295-10 z decembra 2005
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy