STN EN 495-5: 2013 (72 7645), Hydroizolačné pásy a fólie. Stanovenie ohybnosti pri níxkych teplotách Časť 5 Plastové a gumové pásy a fólie na hydroizoláciu striech (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 495-5: 2013