STN EN 13984: 2013 (72 7664), Hydroizolačné pásy a fólie. Plastové a gumové vrstvy na reguláciu priepustnosti vodnej pary (parozábrany). Definície a charakteristiky. - Tapló Kocsis, Edit (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 13984: 2013