STN EN 13984: 2013 (72 7664), Hydroizolačné pásy a fólie. Plastové a gumové vrstvy na reguláciu priepustnosti vodnej pary (parozábrany). Definície a charakteristiky. - Tapló Kocsis, Edit; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 13984: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 13984 z mája 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Edit Tapló Kocsis. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy