STN EN 505: 2013 (74 7706), Strešné výrobky z kovového plechu. Špecifikácie na celoplošne podopierané strešné prvky z oceľového plechu. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 505: 2013