STN EN 505: 2013 (74 7706), Strešné výrobky z kovového plechu. Špecifikácie na celoplošne podopierané strešné prvky z oceľového plechu. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 505: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 505 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy