STN EN 502: 2013 (74 7710), Strešné výrobky z kovového plechu. Špecifikácie na celoplošné podopierané strešné prvky z plechov z nehrdzavejúcej ocele. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 502: 2013