TNI CEN/TR 16469: 2013 (75 1208), Technická normalizačná informácia. Hydrometria. Meranie intenzity dažďa (tekuté zrážky): požiadavky, kalibračné metódy a terénne merania. - Blaškovičová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje anglickú verziu CEN/TR 16469: 2013