TNI CEN/TR 16469: 2013 (75 1208), Technická normalizačná informácia. Hydrometria. Meranie intenzity dažďa (tekuté zrážky): požiadavky, kalibračné metódy a terénne merania. - Blaškovičová, Lotta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 64 Hydrológia a meteorológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje anglickú verziu CEN/TR 16469: 2013
Spracovateľ: Lotta Blaškovičová. Technická komisia: TK 64 Hydrológia a meteorológia
Keywords: normy