STN EN 12566-6: 2013 (75 6403), Malé čistiarne odpadových vôd do 50 EO Časť 6 Prefabrikované zariadenia na sekundárne čistenie odpadových vôd na odtoku zo septikov - Slezák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12566-6: 2013