STN EN ISO 15189: 2013 (85 5010), Medicínske laboratóriá. Požiadavky na kvalitu a kompetentnosť (ISO 15189: 2012). - Juríková, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15189: 2012