STN EN ISO 15189: 2013 (85 5010), Medicínske laboratóriá. Požiadavky na kvalitu a kompetentnosť (ISO 15189: 2012). - Juríková, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15189: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 15189 z júna 2013, ktorá od 1. 6. 2013 nahradila STN EN ISO 15189 z novembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Katarína Juríková. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy