STN EN 1846-2 + A1: 2013 (92 9301), Vozidlá hasičskej a záchrannej služby Časť 2 Všeobecné požiadavky. Bezpečnosť a výkon - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1846-2: 2009 + A1: 2013