STN EN 1846-2 + A1: 2013 (92 9301), Vozidlá hasičskej a záchrannej služby Časť 2 Všeobecné požiadavky. Bezpečnosť a výkon - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1846-2: 2009 + A1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1846-2 z februára 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy