STN EN ISO 15245-1/A1: 2013 (07 8644), Fľaše na plyny. Paralelné závitové pripojenia plynových ventilov na fľaše Časť 1 Technické požiadavky. Zmena A1 (ISO 15245-1: 2001/Amd 1: 2013) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN ISO 15245-1: 2002 je slovenskou verziou euróspskej normy EN ISO 15245-1: 2001/A1: 2013