STN 35 4701-3/A1: 2013, Nízkonapäťové poistky Časť 3 Doplnkové požiadavky na poistky používané nekvalifikovanou obsluhou (poistky prevažne na domové a podobné použitie). Príklady normalizovaných systémov poistiek A až F. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN 35 4701: 2011 obsahuje HD 60269-3: 2010/A1: 2013 v slovenskom jazyku