STN EN ISO 180/A2: 2013 (64 0613), Plasty. Stanovenie rázovej húževnatosti Izodovou metódou. Zmena A2: Údaje o zhodnosti (ISO 180: 2000/Amd 2: 2013). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena STN EN ISO 180: 2002 je slovenskou verziou EN ISO 180: 2000/A2: 2013