STN EN ISO 9717: 2013 (03 8640), Kovové a iné anorganické povlaky. Fosfátové konverzné povlaky na kovových materiáloch (ISO 9717: 2010). - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9717: 2013