STN EN ISO 9717: 2013 (03 8640), Kovové a iné anorganické povlaky. Fosfátové konverzné povlaky na kovových materiáloch (ISO 9717: 2010). - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9717: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 12476 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy