STN EN 16129: 2013 (06 1811), Regulátory tlaku, samočinné prepínacie zariadenia s maximálnym regulovaným tlakom 4 bar a s maximálnym prietokom 150 kg/h, pridružené bezpečnostné zariadenia a adaptéry určené na bután, propán alebo ich zmesi. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16129: 2013