STN EN 16129: 2013 (06 1811), Regulátory tlaku, samočinné prepínacie zariadenia s maximálnym regulovaným tlakom 4 bar a s maximálnym prietokom 150 kg/h, pridružené bezpečnostné zariadenia a adaptéry určené na bután, propán alebo ich zmesi. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16129: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 12864 z júna 2004, STN EN 13785 + A1 a STN EN 13786 + A1 z augusta 2009 v celom rozsahu. STN EN 12864 z júna 2004, STN EN 13785 + A1 a STN EN 13786 + A1 z augusta 2009 sa môžu súbežne s touto normou používať do 31. 12. 2015
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Keywords: normy