STN EN 50539-11: 2013 (34 1395), Nízkonapäťové prepäťové ochranné prístroje. Prepäťové ochranné prístroje na osobitné aplikácie vrátane jednosmerného prúdu Časť 11 Požiadavky a skúšky na SPD vo fotovoltických aplikáciách - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50539-11: 2013
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy