STN EN 50463-3: 2013 (34 1512), Dráhové aplikácie. Meranie energie na koľajových vozidlách Časť 3 Spracovanie údajov - Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50463-3: 2012
Táto norma spolu s STN EN 50463-1, STN EN 50463-2, STN EN 50463-4 a STN EN 50463-5 z novembra 2013 nahrádza STN EN 50463 z júla 2008 v celom rozsahu. STN EN 50463 z júla 2008 sa môže s touto normou používať do 15. 10. 2015
Spracovateľ: Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy