STN EN 50463-4: 2013 (34 1512), Dráhové aplikácie. Meranie energie na koľajových vozidlách Časť 4 Komunikácia - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50463-4: 2012