STN EN 60745-2-23: 2013 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-23 Osobitné požiadavky na priame brúsky a malé rotačné náradie - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-23: 2013