STN EN 60745-2-23: 2013 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-23 Osobitné požiadavky na priame brúsky a malé rotačné náradie - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-23: 2013
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy