STN EN 480-15: 2013 (72 2323), Prísady do betónu, mált a zálievok. Skúšobné metódy Časť 15 Porovnávaný betón a metóda skúšania prísad modifikujúcich viskozitu - Zajíčková, Irena; Zajíček, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 480-15: 2013