STN EN 480-15: 2013 (72 2323), Prísady do betónu, mált a zálievok. Skúšobné metódy Časť 15 Porovnávaný betón a metóda skúšania prísad modifikujúcich viskozitu - Zajíčková, Irena; Zajíček, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 480-15: 2013
Spracovateľ: Irena Zajíčková, Milan Zajíček. technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy