STN EN 13369: 2013 (72 3001), Všeobecné pravidlá pre betónové prefabrikáty. - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13369: 2013