STN EN 13369: 2013 (72 3001), Všeobecné pravidlá pre betónové prefabrikáty. - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13369: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 13369 z januára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 13369 zo septembra 2019 v celom rozsahu. Používať sa môže do 30. 4. 2021
Keywords: normy