STN EN 15037-4 + A1: 2013 (72 3021), Betónové prefabrikáty. Montované stropy z nosníkov a vložiek Časť 4 Vložky z expandovaného polystyrénu - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15037-4: 2010 + A1: 2013