STN EN 15037-4 + A1: 2013 (72 3021), Betónové prefabrikáty. Montované stropy z nosníkov a vložiek Časť 4 Vložky z expandovaného polystyrénu - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15037-4: 2010 + A1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 15037-4 z júla 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy