STN EN 12311-2: 2013 (72 7637), Hydroizolačné pásy a fólie. Stanovenie ťahových vlastností Časť 2 Plastové a gumové pásy a fólie na hydroizoláciu striech (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12311-2: 2013