STN EN 12311-2: 2013 (72 7637), Hydroizolačné pásy a fólie. Stanovenie ťahových vlastností Časť 2 Plastové a gumové pásy a fólie na hydroizoláciu striech - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12311-2: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 12311-2 z februára 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy