STN EN 1844: 2013 (72 7651), Hydroizolačné pásy a fólie. Stanovenie odolnosti proti vplyvu ozónu. Plastové a gumové pásy a fólie na hydroizoláciu striech. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1844: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1844 zo septembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy