(STN EN ISO 717-1: 2013 (73 0531), Akustika. Hodnotenie zvukovoizolačných vlastností budov a stavebných konštrukcií Časť 1 Vzduchová nepriezvučnosť (ISO 717-1: 2013) - Tomašovič, Peter; Minarovičová, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 717-1: 2013