(STN EN ISO 717-1: 2013 (73 0531), Akustika. Hodnotenie zvukovoizolačných vlastností budov a stavebných konštrukcií Časť 1 Vzduchová nepriezvučnosť (ISO 717-1: 2013) - Tomašovič, Peter; Minarovičová, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 717-1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 717-1 z januára 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Tomašovič, Katarína Minarovičová. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy