STN EN 14227-2: 2013 (73 6184), Hydraulicky stmelené zmesi. Špecifikácie Časť 2 Zmesi stmelené trieskou - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14227-2: 2013