STN EN 14227-4: 2013 (73 6184), Hydraulicky stmelené zmesi. Špecifikácie Časť 4 Popolček pre hydraulicky stmelené zmesi (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14227-4: 2013